Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

2 responses to “12 Dagen Cadeaus – mix van Avicii gratis”

 1. Pierre

  Vraag is natuurlijk wel: hoe veel sterren zou hij volgens jou moeten krijgen? Geen (omdat hij gratis is en jij waarschijnlijk niet de doelgroep) of …… 😉

 2. Sjeltur

  Voor mij zou de song 1 ster krijgen; maar ik zou die beoordeling alleen geven bij songs/Apps/films/etc die ik bewust heb aangeschaft en waar ik dus ‘iets van verwacht’. En dat is hierbij niet bepaald het geval geweest.

  Daarbij zou ik de 12 Dagen Cadeaus App waarschijnlijk 3 sterren geven; het is heel onduidelijk hoe je van land kunt wisselen. En er had meer info in kunnen zitten; wie is de artiest etc. Maar wel verzorgd uiterlijk en ‘recht door zee’.

  Maar ik zou zeker de song niet één ster gaan geven ‘want Apple geeft slechte cadeaus weg’…..

  En jij?

Reageer