Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “AirPlay; streamen van Films en Series”

  1. Serena

    Een van mijn favo apps!!! Gisteren een mini gekocht, was weer een van de eerste apps die ik installeerde…

  2. Harmen

    Goedemiddag!

    Ik heb sinds een paar dagen een nieuwe (gebruikte) pc welke ik gebruik voor het downloaden van films. Deze pc gebruik ik dan ook om films te streamen naar mn ipad. Echter, sinds ik deze pc gebruik streamt hij alleen .avi bestanden probleemloos. De .mkv bestanden heeft ie moeite mee in die zin dat de film iedere minuut pauzeert om te bufferen. Waar kan dit aan liggen?

Reageer