Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Al Wordfeud op je iPhone, nu op je iPad?”

 1. Jolanda

  Ik heb wordfeud op mijn iPhone en op mijn iPad. Op mijn iPad heb ik de upgrade to premium gekocht en dit gaat goed. Maar helaas lukt dit niet op mijn iPhone. Ik kan op de iPhone geen upgrade meer kopen want dan zegt hij please enable purchases for wordfeud frist en als ik restore previous purchases doe geeft hij dezelfde melding als daarnet. Wat moet ik doen of is dit niet mogelijk.

 2. Xanne

  Bij Instellingen, en dan Beperkingen (code 0000), kun je kopen vanuit apps aanzetten, dan kun je die actie van restore prvious purchase wel uitvoeren.

 3. An

  Heb mijn iPad 2 verkocht aan mijn ouders en zelf een nieuwe iPad 4 gekocht. Ik had de wordfeud premium gekocht opde eerste iPad en wil deze nu ook restore previous purchase uitvoeren op mijn nieuwe maar als ik het password van iTunes heb ingevuld gebeurd er niets. Geen melding, reclame blijft staan,.. Je ziet hem wel eventjes zoeken maar dan niks meer.
  Wat moet ik doen om toch de reclamevrije versie ook op mijn andere iPad te krijgen ?

Reageer