Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

11 responses to “Alle emails als Gelezen of Ongelezen markeren!”

 1. Alle emails als Gelezen of Ongelezen markeren! | Appleweetjes

  […] emails als Gelezen of Ongelezen markeren! nov192012 Geef commentaar Geschreven door MijniPad.net Bron: […]

 2. Harold

  THANKS ! THANKS! ……was elke dag een hels karwei om alle emails op mijn iphone en ipad als gelezen te markeren ………… En als je dat niet consequent bijhield was het einde zoek………….dit is DE oplossing !! Super !!

 3. Alle emails als Gelezen of Ongelezen markeren! | OnderwijsRSS | Scoop.it

  […] Een vraag die ik al meerdere keren had gekregen en die ik ook vaak voorbij zie komen op fora en Twitter – maar waar ik de oplossing niet voor had gevonden – werd me vandaag even aangereikt door iCentre Emmen medewerker Danny!  […]

 4. Alle emails als Gelezen of Ongelezen markeren! « onderwijsRSS

  […] had gevonden – werd me vandaag even aangereikt door iCentre Emmen medewerker Danny!See on https://www.mijnipad.net Share this:Google +1FacebookTwitterE-mailPrintVind ik leuk:LikeWees de eerste die dit leuk […]

 5. Alle emails als Gelezen of Ongelezen markeren! | iCt, iPads en hoe word ik een ie-leraar? | Scoop.it

  […] Een vraag die ik al meerdere keren had gekregen en die ik ook vaak voorbij zie komen op fora en Twitter – maar waar ik de oplossing niet voor had gevonden – werd me vandaag even aangereikt door iCentre Emmen medewerker Danny!  […]

 6. iPadGoofy

  Ik heb 18 ongelezen berichten staan op de iPad, maar kan ze niet vinden?
  Bovenstaande tip helpt ook niet?

 7. Anneke

  @ipadgoofy. Probeer eens naar je mail te gaan via webmail. Dus heb je bv Gmail, ga dan naar gmail.com. Kijk wat daar staat en lees en verwijder het vandaar. Ga dan weer naar je ipad. Waarschijnlijk is het dan opgelost.

 8. Anneke

  @alle bezoekers. Allereerst hulde aan Sjeltur voor deze site. Als u een vraag stelt en u krijgt van deze site antwoord, laat dan ook even weten of het “advies” gelukt is. Vaak zie ik bezoekers vragen stellen en daarna hoor je niets meer. Dit is teneerste niet aardig en leren we niks van elkaar.
  Allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar.

 9. Deksel

  Beste,

  Ik word gek!! Heb nu een half jaar een Ipad 2 gigantisch tevreden mee!!
  Alleen één ding irriteert mij gigantisch!
  De mail app : zodra ik een mail zoek komen er “ongelezen” mails bij, natuurlijk heb ik die al gelezen weliswaar niet in die app maar hij is toch gesynct??
  Eerst stonden er 39 ongelezen mails in het rode vakje inmiddels 108:s
  Word er gek van!!
  Is er IEMAND die me kan helpen??
  Mvg deksel!!

 10. Suzan Hazeloop

  Hartsikke goed hoe het allemaal uitgelegd wordt, maar ik heb die markeerknop dus niet onderin mijn beeld en mijn man wel op eenzelfde pad.
  Moet ik dan updaten of waar kan ik die knop erin tjoepen. Zou het zo graag ffff willen oplossen. Dank bij voorbaatvoor tips!
  Groet,
  Suzanna

Reageer