Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “Apple Store Online heeft nieuwe iPad en ik ook!”

 1. Robin

  Ik was benieuwd of met het nieuwe beeldscherm nu ook beter buiten de iPad kan gebruiken ( gamen, lezen, schrijven en misschien wel live tv kijken?)

 2. Rednose

  Ik heb hem vannacht bij Xando in Enschede gehaald. Het was erg gezellig met koffie en apfelstrudel. Ik had mijn zwarte 64 GB 4G gepreordered en ik kon hem eigenlijk ophalen wanneer ik wilde, maar vond dit toch leuker !

  Eerste indruk : Scherm is erg mooi, kleurrijker ook, en kleine letters beter leesbaar. Ook werkt alles een fractie sneller.

 3. Anneke

  Gisteravond toch maar even naar beneden gegaan om half elf. Dixons Zeist was de enige die open was. Om half 12 mochten we naar binnen en kregen koffie of thee.
  Het was best gezellig. Ik heb de witte 64gb 4G. Prachtig beeld en zeer goed te lezen, maar niet voor buiten.

 4. Ger

  Hij bevalt me prima. Alles is net wat scherper tov de Ipad2. Ik heb nog niet echt gemerkt dat hij sneller is. Ik ben gegaan voor de 64 gb, wifi versie. Ik heb 3g op de Ipad 2, maar nooit gebruikt.
  Eigenlijk wil ik mijn Ipad2 verkopen, maar mijn zoontje van 5 heeft ‘m al geclaimd……

Reageer