Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “ArchiefWoensdag; ColcaSac – iPad bescherming”

 1. Anneke Jongebreur

  Gefeliciteerd met je prachtige site. Heb er veel plezier van en probeer mee te denken als ik vragen zie van bezoekers.
  De komende maand zit ik in Amerika. Even een rondje kinderen en 6 kleinkinderen. Ik hoop nog wel in een applestore te komen.
  Succes Sjetur.

 2. Rick Berkhout

  Gefeliciteerd, heb sinds twee maanden mijn eerste iPad (iPad2) en struin het net af voor leuke, intressante, grappige en nuttige sites. Jouw site staat in de fav en bezoek ik trouw elke dag. Dus met andere woorden niet stoppen anders raak ik mijn ritme kwijt. Gewoon door gaan met deze voor mij perfecte aanvuling op het commercieel geweld.

 3. Rednose

  Wel gefeliciteerd Sjeltur 🙂

Reageer