Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

12 responses to “Archiefwoensdag; een Amerikaans iTunes Account”

 1. ome Jeroen

  En dit werkt ook in de UK store 🙂 had vroeger op mijn 1e (original) iPhone de app iPint. Nergens meer te vinden, ook niet in de USA store, maarrrr wel in de UK Store en bovenstaande methode werkt ook in die store. Een adres kan je gewoon verzinnen, als je maar een bestaande postcode (die ze zelf als voorbeeld er bij geven) invoert.

  1. Laura

   Hoi Jeroen,

   Ik heb dezelfde methode geprobeerd in de UK store, maar er stond geen ‘none’ bij Payment, alleen via credit card etc. Hoe heb jij dit gedaan dan?

 2. han

  ik kan nu bij payment niet ofgeven none alleen maar creditcards of ideal

 3. Laura

  Hoi Sjeltur,

  Ik heb via de pc een Amerikaanse iTunes account aangemaakt. Kan ik op mn iPad dan ook gelijk op mn Amerikaanse account aanmelden, of moet ik de iPad eerst synchroniseren met de pc?

  Alvast heel erg bedankt voor je antwoord!

 4. Sjeltur

  Je hoeft niet te syncen.
  Je kunt gelijk op je iPad beginnen.

  In de AppStore app, ga je helemaal naar beneden en je logt je huidige account uit en gaat weer opnwieuw inloggen, met de USA accoun.

 5. Laura

  Heb het al gevonden:)

 6. Gerrit

  Hallo Sjeltur,
  heb je een suggestie om tegoed op de amerikaanse account te zetten?
  Goed en duidelijk artikel trouwens

 7. Susan

  Hoi Sjeltur,

  Prima gelukt, dat aanmaken van een US-account, maar….. heb nu dus de Netflix en Crackle app gedownload en krijg bij het opstarten uiteindelijk toch de melding “not available in your country”. Heb je misschien ook een truc om dit probleem te omzeilen?

 8. Susan

  Hey Sjeltur, dank voor je snelle reactie, TOP!

Reageer