Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “ArchiefWoensdag; Verwijder je oude iPad uit je account”

  1. ArchiefWoensdag; Verwijder je oude iPad uit je account | Web Mirror

    […] See the original post here: ArchiefWoensdag; Verwijder je oude iPad uit je account […]

  2. Anneke

    Ook ik leer iedere dag van deze site. Ik mag dan wel de tip verleden jaar hebben aangedragen, toen ik vanochtend op de bovengenoemde site keek, zag ik dat mijn oude apparaten er toch nog stonden. Na nogmaals op unregister gedrukt te hebben kreeg ik tevens een mailtje van apple dat het gelukt was. Bedankt voor de herinnering Sjeltur.

  3. Anne

    Kan iemand mij zeggen wat ik nog kan doen? Heb mijn oude Ipad unregistered en teruggezet naar de fabrieksinstellingen aan mijn zus gegeven. Toch blijkt bij het gebruiken van haar account dat zij via de cloud mijn agenda en contactpersonen tussen haar eigen contactpersonen aantreft. Heb een aantal keren geprobeerd om hem steeds weer naar fabrieksinstellingen te zetten en toch blijft dat vervelende adresboek van mij op nu haar Ipad verschijnen. Zij heeft een eigen Apple ID en Itunes account.

Reageer