Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

One response to “Blogsy; maak een HTML email, incl.mooie handtekening!”

 1. Henk Schaap

  Het lijkt een heel erg aardig en nuttig programma. Maar ik heb er wel problemen mee. Of beter gezegd: ik kom er niet uit.
  Je moet eerst een blog maken. Hoe doe je dat? Dan ga je naar het menu – service settings.
  En dan? Manage dock items: ik wil email, maar daar valt niets te kiezen.
  Een stapje terug: hier kun je kiezen uit 8 blog platforms. Ik kies voor Blogger. Daar wordt om een nieuw account gevraagd. Als ik op toevoegen klik, dan komt er een Google mededeling. Ik klik op: toegang toestaan. Vervolgens wordt gevraagd om een code te kopiëren en komt de melding: fetching data. De code zou ik in mijn applicatie moeten plakken. Maar tijdens het fetching proces verschijnt een foutmelding (default&#39 use).
  En toen was ik het spoor bijster.
  Waarschijnlijk doe ik iets helemaal verkeerd.

Reageer