Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

6 responses to “Boekcover toevoegen aan je boek op de iPad”

 1. Pierre

  Handige tip, maar wel slordig om eBooks uit te leveren zonder cover.

 2. hannah

  bedankt voor de tip!

  Ik heb je tip uitgeprobeerd en bij sommige ebook lukt het. Maar bij andere klik ik dus op ‘info tonen’, maar dan staat de laatste tab ‘illustratie’ er niet bij, maar is de laatste tabblad ‘opties’. Weet jij misschien hoe dit in elkaar zit, en hoe ik dan alsnog een boekcover kan toevoegen??

 3. Anneke

  Hi Sjeltur, Bovenstaande tip heb ik ook geprobeert. In itunes zie ik de cover dan wel staan, maar na synchroniseren staat de cover niet in ibooks. Enig idee?

 4. Evert

  Vaak tref ik een cover aan in Itunes, maar dan wordt het boek in Ibooks zonder “voorkant” op de boeken plank geplaatst en tref ik de cover aan de binnen-zijde aan op pag 2 of drie.

Reageer