Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “De New iPad; de specificaties”

  1. Ger

    Ik twijfel nog een beetje…..misschien als ik mijn ipad2 voor een leuk prijsje kan verkopen.
    Is het mogelijk om alle gegevens van de oude ipad naar de nieuwe over te zetten? Via synchronisatie, of zijn er andre manieren? En hoeveel ipod, pads of phones zijn op 1 itune account in te stellen?

  2. Anneke

    Heb gelukkig mijn ipad2 al verkocht maar nog in bezit. Aangezien ik er niet te veel voor heb gevraagd zijn we allebei blij. Aangezien ik boven een winkel woon die de ipads verkocht houden ze er 1 voor me vast zodra die binnen is. Ik heb nu 2x de 64gb 3G gehad en neem nu de 32gb. Ik kijk Ziggo TV ingeval mijn man iets anders wil zien. Hoop dat het beeld ook beter is.

Reageer