Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

2 responses to “Dolphin Browser; een aparte verschijning!”

  1. elsemiek de jong

    Hallo Sjeltur,

    Ik reageer niet op een specifieke app. Ik wilde je alleen maar even laten weten dat ik al maandenlang elke dag geniet van de wetenswaardigheden op ‘ mijn ipad’. Geen wazig en interessant geblaat, maar gewoon lekkere duidelijke taal. Dat is voor iedereen erg prettig. Vorig jaar in september kondigde je een korte vakantie aan en ik reageerde onmiddellijk: “hè verdorie, waarom nou?” Tja, een groter compliment kan ik eigenlijk niet geven. Dank je wel.
    Elsemiek de Jong

Reageer