Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

11 responses to “Een Twitter Account uit je Twitter App halen”

 1. paulien

  geldt dat ook voor een tablet van Samsung??? Ik heb via de webbrowser…gewoon via http://www.twitter.com mij ingelogd en wanneer ik die afsluit en weer op nieuw via internet http://www.twitter.com dan verschijn gewoon mijn account zonder inloggen ook wanneer ik de android helemaal uitzet en aan doe en weer opnieuw via internet http://www.twitter.com

 2. Melanie

  Hallo,

  Ik heb nu het probleem dat ik iemand anders op de twitter app heb laten inloggen op mijn iPad. Nu is dit account verwijderd maar krijg ik nog steeds alle meldingen van dit account.
  Enig idee wat ik hier aan zou kunnen doen?

 3. marnix

  DANKJE!
  ik zat stiekem op me broer zijn ipad en kon de account er niet van af krijgen xD
  haha anders zet hij er weer een code op..

 4. Marrit

  Super, precies wat ik moest weten!
  Bedankt 🙂
  ik zat er mee te prutsen, maar nu is het zomaar klaar!

 5. michelle

  o m g . Suuuper erg bedankt! X

 6. Bertje

  Ik snap het niet. Ik zie nergens settings staan. Echt super raar help me ik wil echt m’n account van deze iPad af!

 7. Naomitjuh

  Ja uhm sorry hoor maar bij mij doet ie het gt niet op de ipad ik heb mjn broertjes acount op mijn ipad laten inloggen maar het lukt on steeds niet om het wegtehalen ik kan bij instellingen niet op mijn broertjes acount drukken en dan verwijderen

 8. Iemand

  Nou Als ik op account verwijderen druk op mijn. iPad word mijn account ook verwijdert op de computer.

 9. Charlotte vanherck

  Ik heb laatst mijn account verwijdert, maar nu zit ik met een nieuw probleem: ik zou op de twitterapp met mijn nieuw account willen inloggen, maar ik kan helemaal nergens op klikken om op mijn “oude” profiel uit te loggen. Er blikt namelijk de hele tijd staan ‘@…. Bestaat niet’ ik heb ook al verschillende keren de app verwijdert en opnieuw gedownload, maar ook dat helpt niet. Heeft iemand een idee om dig op te lossen?

Reageer