Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

19 responses to “Een verwijderde App weer terughalen op je iPad”

 1. Sacha Hubert

  Dank voor deze praktische, handige, helder geformuleerde tip!
  Heb mijn app weer terug!

 2. Jorine

  Dit is fijnom te weten! Maar weet je toevallig ook of dan de dingen die in de app stonden ook weer terug komen?
  Bv: mijn zoontje heeft net per ongeluk pages van mijn ipad verwijderd, als ik deze opnieuw download zitten mijn documenten hier dan ook weer in?

  1. Hendrik

   Nee, want als je een app verwijdert, verwijder je ook alles ‘in’ de app. Dus documenten die in Pages staan, worden ook verwijderd.

 3. Juliën

  Hallo!

  Ik heb per ongeluk safari verwijderd van m’n iPad.. Ik kan deze in de app store niet downloaden en via iTunes wordt hij ook niet teruggeplaatst.. Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

 4. Karin

  Bedankt! Had aleenmailgestuurd, maar niet meer nodig antw. Af te wachten, want heb de premium versie dankzij deze tip weer terug! Thanks!

 5. Ida

  Doordat ik problemen had met laden, van Farm on the Go, de mobiele versie voor Farmville, heb ik gisteren de FV app verwijderd….met het idee hem later terug te plaatsen in de hoop dat alles dan gereset was………… Nu wil de app met geen mogelijkheid meer op mijn I-Pad terug komen……. Kan nog steeds wel via een omweg Farm on the Go benaderen en spelen, maar niet meer met dat handige klikje op mijn bureaublad….. Heb je hier ook een oplossieng voor ?????

 6. Eric

  Ik heb de app voor Ipod verwijderd hoe zet ik die weer terug, hij is ook al gewist uit de back up van itunes??

 7. Eric

  @Sjeltur, Top bedankt, dit wist ik niet, ik zocht na Ipod, maar die is na mijn update idd muziek geworden.
  Maarrrrrrrrrrr nu heb ik na veel gepiel muziek erop gezet en dan pak ik me Iphone en dan staat die muziek er maar als ik het wil openen zegt hij: “Dit nummer heeft te weinig verwante nummers voor een Genius-afspeellijst” wat is dit nu weer??? Wat ik ook doe ik krijg het maar niet voor elkaar :-(((

 8. Sjeltur

  Ik denk dat je dan het knopje van Genius hebt aangezet; dat is een soort van atoomteken icoon, die moet je uitzetten, of niet aankomen!

 9. Eric

  @Sjeltur top man, je had weer gelijk, hartstikke bedankt man!!!!

 10. Eric

  Weet jij ook waar “Shuffle” vooor staat, kan dit ook aan of uit vinken?!

 11. Sjeltur

  Hoi Eric, ben jij nog niet bekend met ‘Shuffle’?
  Dat is hetzelfde als ‘random’, oftewel, dan worden al je nummers, of binnen een album, in willekeurige volgorde afgespeeld.

 12. Faela.

  Ik weet dat deze site van 2012 is, maar wat al heb je een app gekocht en hij staat nog op je Ipod Touch (in dit geval geen Ipad..) maar hij chrasht en sluit zichzelf af als je hem probeert te starten, maar hij staat niet meer in appstore want de app is verwijderd.. hoe vind ik die app terug want ik heb er voor betaalt en het is een hele handige app.. enig idee hoe U mij kunt helpen ?

  Groet, Faela.

 13. Andre bertrem

  Ik heb per ongeluk de app verwijderd van mijn apple iPad tablet waarmee alle updates worden aangetoont en uitgevoerd. Kan deze worden teruggezet

 14. Sjeltur

  Andre, waarschijnlijk ben je geholpen met dit artikel; https://mijnipad.net/itunes-store-en-app-store-verwijderen-van-je-ipad/

 15. App store aankoop verbergen/weergeven iPad iOS9 - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

  […] OK. Je kunt de twee apps in App Store opzoeken en opnieuw downloaden. Apple onthoudt wat je hebt gekocht. Wat verouderde informatie vind je hier: Een verwijderde App weer terughalen op je iPad […]

Reageer