Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

6 responses to “Email; folders aanmaken op je iPad”

 1. FredZ

  Tja, … Je ziet maar weer… heel veel mensen nemen nauwelijks de tijd om alle buttons te proberen.

 2. Henk Schaap

  Ik gebruik hoofdzakelijk Gmail; maar ik kom er nog niet uit. Ik zie nergens bovenaan ‘Wijzig’ staan.

  Het zou voor mij een mooie oplossing zijn voor een ‘probleem’ waarmee ik al een tijd mee worstel: hoe kan ik een mail opsieren met afbeeldingen? Het inslepen van een afbeelding lukt wel, maar lang niet iedereen krijgt deze ook te zien.

 3. Marianne

  Ik heb ook al van alles geprobeerd op de nieuwe iPad, maar het lukt niet om nieuwe mappen aan te maken in je mailbox. Er zit nergens een knop wijzig of maak aan. Wie weet raad.

 4. Sjeltur

  Hoi Marianne – hierbij is het van belang ‘wat voor email account’ je hebt.

  Met GMail moet het werken – mits je het als imap hebt aangemaakt.

  Maar een standaard KPN account kan dit bijvoorbeeld niet..!

 5. A.S.K Solutions

  Klasse!!!, Bedankt , klant vroeg ernaar en even gezocht op het web en ja hoor in 1 keer gelukt.

  Bedankt namens de IT Service

Reageer