Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

9 responses to “Evernote Web Clipper; ook op je iPad”

 1. Jan Waumans

  Ik heb geprobeerd om de Evernote Web Clipper op mijn iPad te installeren, maar dat is niet gelukt. Wanneer ik de link aanklik verschijnt er geen schermpje van Evernote. Wat zou er misgelopen kunnen zijn?

  Jan

 2. Arie van Dalen

  Ik heb de code in de browser op mijn pc geselecteerd en vervolgens naar mijn email gestuurd. Via de iPad heb ik vanuit de email app de code gekopieerd en vervolgens de instructies hierboven gevolgd.

  Werkt perfect.

 3. Jan Waumans

  Deze keer is het wel gelukt. Bedankt. Het duurt wel een tijdje voor de pop up verschijnt en raar: soms is het een Quick Note, soms niet. Foto’s clippen is mij nog niet gelukt.

  Jan

  PS ik heb al veel bruikbare tips gekregen via je blog. Bedankt.

 4. Pieter

  Nou die tip werkt goed, ben absoluut geen kenner van de ipad, maar kopieeren/plakken lukt me nog wel, de link gekopieerd, bookmark van gemaakt en het werkt goed. bedankt! Wel gek dat je op de ipad in safari geen webclipper op een normale manier kan toevoegen, op de mac gaat dat wel, in windows ook natuurlijk.

 5. Erika

  Ben ik nu zo onhandig? Ik krijg het Evernote veld eenmalig, maar lukt me niet om er een bookmark van te maken. Lees ik iets niet goed?

 6. Hans

  In één keer gelukt, bedankt voor de tip!

Reageer