Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “Felicitatie naar mezelf; MijniPadnet teller is de 10.000e bezoeker gepasseerd”

  1. Truus

    Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, ik ben hartstikke blij voor je! Je weet van tevoren nooit of zoiets wel aan zal slaan, maar je gok is goed geweest!

  2. Sonja

    Hallo, ben sinds 2 dagen in het bezit van de ipad2 . Geweldig maar hoe krijg ik mijn boeken van de pc op mijn ipad ? Heb een account aangemaakt , zie aldoor ga in ibooks naar de winkel . Maar ik vind geen iBook op mijn iPad, of bedoelen ze op je iPad.? vind de handleiding niet zo gebruiksvriendelijk, maar ja het boek is € 20,- maar ga hem toch maar aanschaffen denk ik . Ben de hele zondag al bezig maar nog steeds geen boek op mijn iPad.Wie kan mij helpen . Groetjes sonja

Reageer