Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “FilmpjeVrijdag; een tijdschrift is een iPad die kapot is!”

  1. FilmpjeVrijdag; een tijdschrift is een iPad die kapot is! | Web Mirror

    […] See the original post here: FilmpjeVrijdag; een tijdschrift is een iPad die kapot is! […]

  2. Marco Schreijen

    Ik had twee weken een identieke ervaring, maar ik ben 46…Op het toilet met een weekblad zag ik een te klein plattegrondje. Ook ik maakte dezelfde pinch out beweging, maar het plaatje bewoog niet. Barste in lachen uit…ook ik ben Steve Jobs coded…

  3. Marco Schreijen

    Oh, dat doe ik ook al niet meer…als ik een scherm zie ga ik er automatisch van uit dat het touch doet…

Reageer