FilmpjeVrijdag; instructie videos op MijniPad.net?

Om toch een beetje een idee te geven waarvan ik denk dat ‘MijniPad.net’ misschien iets meer naar toe moet gaan…….; kun je het volgende filmpje even bekijken.

Wees gewaarschuwd – dit is ‘concept materiaal’…..!

Wat denk – goed idee…..; of dit toch direct maar ‘afschieten’?


 

Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

8 responses to “FilmpjeVrijdag; instructie videos op MijniPad.net?”

 1. Bert

  Je losse manier van schrijven vind ik vaak wel grappig en ook lees ik hier vaak wel leuke tips die ik op andere plaatsen niet tegenkom. Bij dit filmpje vond ik de stem eerlijk gezegd niet echt goed overkomen.

 2. Rick Berkhout

  Denk dat dit een goed idee is, veel duidelijker

 3. Anneke Jongebreur

  Het merendeel van de stukjes zou ik geschreven houden. Zo nu en dan een filmpje kan geen kwaad. Vraag: “Waarom zet je zo vaak ……. in een stukje. Persoonlijk vind ik dat een beetje rommelig. Ben verder erg blij met je site en leer altijd iets.

 4. Nel

  Super voor sommige uitleg beslist doen.
  Verder altijd prima tips!

 5. Aletta Winsemius

  Hoi,

  Lijkt mij een prima idee. Sommige mensen leren makkelijk door te lezen, anderen zien liever wat er gebeurt. En dan zijn er natuurlijk die mensen die gewoon aan de gang gaan en die zien wel waar het schip strandt.

  Groet,
  Aletta

 6. Hanneke

  Hoi,

  Lezen doe je in je eigen tempo, een filmpje bekijk je in het tempo van de maker. Daarom vind ik filmpjes niet fijn. Ze zijn vaak traag, saai en monotoon. Af en toe een filmpje: prima.

  Succes!

 7. Anneke

  @Sjeltur. Ik weet dat het vandaag misschien te heet is, maar je laatste stukje is van juni. De winterslaap is toch niet begonnen? Kom op, het was altijd een fantastische site met iets voor iedereen en elk niveau. Onderwerpen als ipad gebruik op vakantie. Mail binnenhalen via webmail (via eigen emailprg lukt niet) etc.

 8. Shine

  Je website uur geleden gevonden. Ben er super blij mee!Ga vooral zo door.Ik als beginnend ipadster kan veel van je leren.Filmpjes zijn zeker handig, naast tekst.Bij ingewikkelde dingen is filmpje handiger dan alleen tekstuitleg.Ik zou het 1 echter niet vervangen met het andere.

Reageer