Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

13 responses to “Films/series op je iPad zetten [2-2]”

 1. martin

  Handbrake is een mooi progama aleen zo traag als dikke stront hij doet ong 10 uur om een film over te zetten

 2. martin

  oke ty ff kijken of dat werkt ben hem aan het downloade
  tofe site trouwens

 3. Martin

  Moet je die app op je ipad hebben staan ??? Heb geen apple tv

 4. Sjeltur

  Bedoel je Apple TV als app?
  Apple TV is een apparaat! Geen app.
  Om video en geluid te streamen naar je tv en versterker.

 5. Martin

  Nee ik bedoel vam dat andere progama

 6. Karani

  Vraagje : op mijn iphone krijg ik alle bijlagen meegeleverd die ik ook openen kan. Echter op mijn ipad 2 verschijnen er zelfs geen bijlagen op en soms ook de tekst niet. Hoe is dit op te lossen ? Mijn instellingen van mijn iphone en ipad zijn hetzelfde wat mijn mails betreft, dus daar ligt het niet aan.
  Alvast bedankt
  Karani

 7. Natasja

  Kan ik met HandBrake ook video_ts bestanden naar MP4 converteren mét daarbij de keuzemenu’s van taal?

Reageer