Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “Foto’s; in één keer een album verwijderen”

 1. Marleen

  Heb iets te enthousiast foto,s verwijderd. Zit er op een IPad ook een prullenbak? Zodat ik de foto,s weer terug kan vinden?

 2. Rie

  Bij album verwijderen klik ik op wijzigen dan zou er een sterretje linksboven op het album moeten komen.Maar niet bij mij.Wie weet het?

 3. T van Someren

  Ik wil 1 Album van mijn ipad verwijderen ik heb toendertijd alle fotos van mijn computer via itunes gesynchroniseerd toen heb ik di fotos van mijn computer verwijderd ik weet wel dat je moet synchroniseren van itunes om dat er af tekrijgen
  maar er staat niks meer op mijn computer hoe krijg ik dat ene album er dan af

Reageer