Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

9 responses to “Gebruik je Mac als router voor je iPad! (internetdeling)”

 1. Anneke Jongebreur

  Seltjur, Zou dit ook met een Windows laptop kunnen?

 2. Franshine

  Hoi, ik probeer mijn macbook dus als routeer in te stellen om ook met mijn ipad op internet te kunnen. Maar ik kan bij ‘computers die gebruik maken van:’ alleen kiezen uit ‘wifi’ en ‘ethernet’. ‘Airport’ staat er niet bij. Weet iemand hoe dit kan?? Krijg mijn internet dus niet gedeeld…

 3. Jokli

  Dank voor de tip !! Werkt direct !!

 4. Eduard

  Hoi Seltjur,

  Kun je ook een Ipad met 3g als router gebruiken voor de MacBook? Dan kan ik overal in Nederland met mijn Macbook op internet… 😉

  Dank je wel voor jouw reactie!

 5. dennis

  ik gebruiken een dongel ( via de usb ) en probeer mijn iphone en ipad via mijn mac op internet te krijgen maar krijg het niet voor elkaar wat moet ik anders in stellen of wat doe ik fout ??

Reageer