Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Genius playlist samenstellen op je iPad, naar Apple TV of Airport Express”

  1. JohnB

    Dank voor de hele duidelijke uitleg.
    Misschien mag ik je een vraag stellen.

    Ik heb de bovenstaande akties uitgevoerd en nu ben ik in itunes het pictogram kwijt waarmee je kan kiezen over welke speakers je de muziek wil spelen; imac/ipad/stereo. Heb jij enig idee hoe dat kan?

  2. JohnB

    Dank je Sjeltur, voor het meedenken, je bovengenoemde tips heb ik allemaal nog eens gedaan en de airportexpress verwijderd en opnieuw ingesteld. Ik heb de nieuwste versie iTunes, helaas niets werkt om de pictogram terug te krijgen.

Reageer