Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

2 responses to “Gmail contacten syncen”

 1. Anneke

  @seltjur. Het is toch ook mogelijk om al je contacten te exporteren naar een bestand en dan te importeren bij gmail online?
  Dat had ik indertijd gedaan toen ik nog geen ipad had. Zodoende had ik altijd mijn emailadressen bij de hand als ik webmail gebruikte.
  Later bleek het ook handig als je op een nieuw apparaat je gmail account ging activeren. Dan verschijnen je adressen ook direct op dat nieuwe apparaat.

 2. Sjeltur

  Klopt – dat is ook hoe ik ‘in den beginne’ mijn Outlook Express contacten in de Gmail kreeg.
  En yep – je gmail account toevoegen brengt/bracht je contacten.
  Maar belangrijk om te weten; doe je dit met Exchange (de enige mogelijkheid om ALLES te syncen) – dan gaat je dat straks niet meer lukken als je een nieuwe iPad of iPhone koopt. Want Gmail heeft voor ‘nieuwe meldingen’ de exchange uit de deur gegooid en kun je het alleen nog maar op de bovengenoemde manier doen.

Reageer