Historie van songs die je met Siri opzocht…..

Vraag jij ook regelmatig aan Siri ‘wat voor liedje is dit…??’?

Bij mij gebeurd dat behoorlijk regelmatig en meestal kan ik de uitkomst ook wel goed onthouden. Maar soms……vergeet ik ze en op een later tijdstip baal ik dan ook als een stekker…. => heb ik weer een nieuwe song voor mijn playlist op Spotify, ben ik hem weer vergeten.

Maar na een kleine zoektocht kwam ik erachter dat Apple hier wel aan heeft gedacht!

Historie van songs die je met Siri opzocht…..

vind je in de iTunes Store app!

  • open de iTunes Store app
  • klik op de 3 strepen (met punten ervoor) rechts boven
  • nu zie je een tab met ‘Siri’
  • GEVONDEN!

En ook leuk; als je iets hebt opgezocht op je iPhone – kun je het ook op je iPad weer terugvinden (en natuurlijk andersom). Mits je natuurlijk wel op beide hetzelfde account gebruikt voor je aankopen in de iTunes Store!

Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

Reageer