Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “In welke Folder had ik mijn App geplaatst?”

 1. Angelika

  Bedankt, ddar heb ik wat aan

 2. Henny

  Beste Sjeltur, Ik kijk met plezier naar je tips en geef ze soms ook door aan mijn vrienden.
  Laatst heb ik (ergens) gelezen dat je bij mail op een ipad kunt “afdwingen” om te zien hoe groot de foto is die je evt. bijsluit en het zo ook kunt aanpassen.
  In termen van groot, middel en klein.
  Ik heb het zelfs opgeslagen, maar ja….waar.
  Kwam die tip van jouw? Zo ja, mag ik hem dan nog een keertje?
  Henny J.

 3. Sjeltur

  Hoi Henny – bedankt voor je reactie – dat is zeker leuk om te horen!

  Volgens mij is dat niet iets wat op MijniPad.net voorbij is gekomen => maar nu dus wel gaat komen!

  Verstuur je een foto vanuit de Foto’s app en hij is vrij groot (ik heb het vermoeden dat het ergens bij een 0,5mb is) => dan krijg je rechts van je email (naast de ‘Van’ en ‘Kopie/Blind’ velden te staan ‘Afbeeldingen: …mb’ Daar klik je op en dan heb je keuze van grootte!

  En nu ga ik dit even omvormen naar een post!
  Jij dus ook bedankt!

Reageer