Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

10 responses to “iOS5; nu nog niet – maar wel kleine updates!”

 1. Laura

  Update de iPad dit zelf of moet je dat handmatig doen? (ik heb trouwens echt het idee dat ik je site overlaad met vragen haha)

 2. Sjeltur

  Totaal geen probleem hoor!

  Maar yep, bovenstaande zijn nu gewoon beschikbaar op je iPad. Je app store is eigenlijk ‘gewoon’ een homepage, die Apple dus zelf kan aanpassen.

 3. EdwinZelf

  Alleen jammer dat muziek alleen maar beschikbaar is bij een US account en niet bij een NL account. En switchen van account mag maar 1 keer in de 90 dagen 🙁

 4. Sjeltur

  Hoe bedoel je het switchen? Je kunt toch je apps ook niet switchen naar een ander account?

 5. Edwinzelf

  Ik heb apps uit zowel de us store als uit de nl store. De icloud auto download functie kun je alleen maar op 1 account laten werken. Als is in de store functie uit logged en daarna aanmeld met een ander account krijg je een melding dat dit maar 1 keer in de 90 dagen mag. Had gehoopt dat ik zo nu en dan mocht wisselen.
  Ik vraag me namelijk af of icloud zaken als de muziek functie ook op tijd in nederland beschikbaar is. In met iTunes 10.3 is muziek nog niet mogelijk. Zal nog wel wat contract onderhandelingen bij komen kijken.
  Hoe dan ook, ik ben bang dat met de introductie van icloud het de mensen met dubbele iTunes accounts het iets lastiger gaan krijgen.

 6. Edwinzelf

  Bwa, als ik mijn tekst nalees, dan is snel typen op een ipad ook niet alles. Zelf als er al iOS 5 op draait 😉

 7. Sjeltur

  Wow, dat is raar, had ik nog niets over gehoord. Is ook een behoorlijke beperking.
  Maar betekent dat, dat jij nu 90dagen niet terug kan…?

 8. EdwinZelf

  Heb ik nog niet geprobeerd. Zal ik later nog wel eens proberen. Nu ben ik het syncen met exchange aan het fixen.
  Op eens was mijn kalender leeg. Met iOS 4 gebeurde dat ook wel eens. Dat was toen te verhelpen door de agenda uit te zetten in settings en daarna weer aan te zetten. Ik kreeg dan alles weer terug met een full-sync. Alleen wil mijn iPad met iOS 5 nog niet echt meewerken.

 9. EdwinZelf

  Op mijn mac heb ik 1 keer geswitched (dus twee keer een account opgevoerd). Na dat ik weer terug wilde kreeg ik de volgende melding:
  http://cl.ly/2n222N1S2R2P2f0T1K1v
  No switching for me !!!! (athans, voor 90 dagen)

 10. Sjeltur

  Dus je mag wel switchen naar een ander account, maar niet terug….that sucks.

  Onaangename verrassing, dat staat vast.

  Btw hoe kom je aan de iOS 5? Ben je developer?

Reageer