Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

10 responses to “iOS7 – Camera en Foto’s; filters toepassen”

 1. Rinus Buising

  Op de iPad werkt dit (standaard) wel. Als je voor “Wijzig” kiest, kun je ook kiezen voor de optie “Terug naar origineel”.

 2. Sjeltur

  Maar hoe krijg je dan een foto ZONDER en MET een filter?
  Ik heb ze nooit er beide staan.
  Ik hoop dus echt dat ik iets over het hoofd zie, want dat zou het stukken beter maken…!

 3. Marion

  Bin mij was het zelfs zo dat ik tig foto’s had bewerkt op de iPad maar toen ik ze op de pc zette, waren het weer de originelen! Was in een oude versie, dat wel. Ik heb op de iPad de update nog niet gedaan. Ben er op de iPhone nog niet van overtuigd. Vooral ivm mijn batterij. Die vliegt leeg ondanks dat ik van alles uitgezet heb. Hoe is dat op de iPad?

 4. Marion

  O ja, nog even: je kan de foto aanpassen en opslaan. Dan delen in een fotostream en vervolgens weer terug zetten naar het origineel. Dan staat het origineel in je filmrol en de aangepaste versie in je fotostream. Beetje omslachtig maar het kan. Het kan zelfs met foto’s die je geimporteerd hebt van een camera.

 5. Sjeltur

  Ok – ik had zelf al bedacht om dan de ‘gefilterde’ naar mezelf te mailen en dan terug te zetten naar origineel. Daarop de email bewaren in Foto’s app.

  Probleem is; zoals deze week – bijna geen internet en dan is mailen of stream geen optie… 🙁

  1. Marion

   @Sjeltur, moet je internetverbinding hebben om m in de fotostream te zetten? Ik dacht dat je alleen verbinding nodig hebt om de foto’s in de stream ook op je andere apparaten te zien. Dat gebeurt dan toch vanzelf op het moment dat je wel weer internet hebt?

   1. Sjeltur

    Volgens mij wordt het later bijgewerkt. Een andere manier zou toch niet echt kunnen werken?

 6. Petra

  Hallo,

  Ik heb een vraagje ik heb iPad 5 en mini en daarop wil ik een serie zetten alleen moet ik die dan omzetten van dvd naar divx. In en met welk programma kan ik dat omzetten ook dat ik alle afleveringen om kan zetten en niet 1 van de hele dvd
  Zoek me rot ….hellluppppp
  Alvast bedankt

 7. Petra

  Ja Marion onze batterij vliegt ook leeg na de update van iOS 7 beetje jammer had juist gehoopt op een langere gebruiksduur …

Reageer