Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “iOS7 – vandaag voor het eerst….”

 1. Henk Schaap

  Even wennen aan de nieuwe lay-out. In mijn mailbox wordt nu telkens aangegeven: Geen bericht geselecteerd. De icoontjes van de mappen komen minder geprononceerd tegen een fotoachtergrond uit. Wat ook opviel was dat het updaten van sommige apps erg lang duurde.
  Ik ben nog niet echt onder de indruk (komt wellicht nog als ik langer mee heb gewerkt).

  Balen is dat veel oplaadkabels door mijn iPhone5 niet worden herkend. Ik heb tot nu toe slechts één kabel aangetroffen waarmee ik m’n iPhone kan opladen.

 2. Liz

  Qua bediening vind ik het erg afgekeken van de bediening op mijn Samsung Note. Alleen zie ik nog niet hoe ik het door mij ingestelde wachtwoord kan deactiveren. Erg lastig om iedere keer dat nummer in te moeten tikken bij het beginscherm. Weet jij raad?

 3. Sjeltur

  @Liz – Instellingen, Algemeen, Codeslot.
  Zet code uit, of misschien verstandiger; zet er een vertraging op!

 4. Fingersmith

  Eigenlijk wilde ik nog helemaal niet mijn ios6 updaten, maar per ongeluk aangetikt en …
  Het updaten naar ios7 dit weekend van mijn Ipad2 verliep dramatisch. Maar hier hebben meerderen last van gehad.
  Na de update, tsja wat moet ik zeggen. Uiterlijk ziet er gewoon gelikter uit, maar mbt verbetering tav besturing zeg ik nee.
  Ik ben geen gamer, gebruik de ipad voor surfen, wat emailen, af en toe facetime en berichtje sturen. Soms een fotootje maken. Dan heb je het echt wel gehad. Veel instellingen stonden bij mij al uit en die heb ik nu ook weer uitgezet. Alle toeters en bellen hopla off. Niettemin word ik geconfronteerd met een absurd snel leeglopen van de batterij. Ios7 is fataal voor het batterij ge- en verbruik. Een treinritje groningen-maastricht gaat de ipad op deze manier echt niet redden.

  Spijt? Eerlijk gezegd ja. De meerwaarde van ios7 zie en ervaar ik niet. Ja, hij heeft meer mogelijkheden, maar dan moet je phone en/of ipad wél van een bepaalde versie zijn, anders werkt die nieuwe feature tóch niet bij je.
  Het is mijn inziens dan ook erg jammer dat er niet meer teruggegaan kan worden naar ios6. Hopenlijk gaat apple nog iets doen aan het giga batterij verbruik met dit nieuwe ios7.

 5. Henk Schaap

  Ik heb de iPad4 128 Gb geheugen. Na het installeren van iOS7 is mailen soms onmogelijk. De enige oplossing is een harde reset. Soms wel twee keer per dag.
  Ik heb een aparte map met 64 Suske en Wiske stripboeken. Deze boeken zijn na de update niet meer te lezen. Weergave in landscape is onmogelijk; in portrait formaat valt éénderde aan de rechterzijde weg.

Reageer