Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “iPad 2 – Mijn welles/nietes leuk!”

 1. Marco Schreijen

  Ik persoonlijk vind de witte wel apart, maar die witte rand is funest voor de contractbeleving en geeft een optisch kleiner scherm.

  De camera’s voegen voor mij ook niet echt iets toe. facetime gebruik ik sporadisch en foto’s ga ik er toch niet mee maken.

  De functies van iOS 4.3 zijn voor mij al normaal, aangezien ik al een hele tijd de beta van 4.3 gebruik.

  De SmartCase is wel kien ontworpen. Alleen geen bescherming van de achterkant en in de praktijk ben ik toch benieuwd of de magneten sterk genoeg zijn dat ie niet er vanaf schiet…

  Al met al….hebbehebbehebbehebbe….

 2. Marco Schreijen

  Intern geheugen is nog een raadsel. Een Apple medewerker op de demo in London versprak zich en zei dat er maar 256Mb in zou zitten. Toen nogmaals navraag werd gedaan vertelde een manager dat er geen mededelingen mogen worden gedaan over het intern geheugen.

  Als het waar is dat de iPad 2 minder dan 512Mb intern heeft, zoals de iPhone 4, is dat zeker ten opzichte van de concurrentie, Xoom, PlayBook, met 1Gb behoorlijk minder…

Reageer