Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

2 responses to “iPad apps en problemen met Lion”

 1. Lionel

  Ik dacht dat ik gek was in het geval van AirVideo Server! Heb ‘m onbewust al een paar keer opnieuw geïnstalleerd en besef nu pas dat het een bug betreft… Wachten tot er een update wordt uitgebracht denk ik.

  Ik zal Splashtop nog moeten installeren, maar bij mij ‘mag’ de iMac nooit in ruststand. Probleem zal dus niet zo heel relevant zijn.

  Heb wel Safari in de war gebracht net – al kan ik het probleem niet reproduceren. Was aan het surfen in full-screen, waarna een gedownloade afbeelding opende in voorvertoning. Safari bleef fullscreen, maar ‘kwam’ terug naar het eerste bureaublad. In Mission Control had ik toen een ‘lege’ desktop met wél een Safari-icoon. cmd+Q bood soelaas 😉

  Verder bevalt Lion me echt geweldig. Baal alleen gigantisch van mijn nu bijna waardeloze LG-Nas (N2R1), deze wordt gewoonweg niet meer ondersteund door Time Machine – LG geeft desgevraagd aan dat een firmware update wel mogelijk voor een oplossing kan zorgen. Daarna schrijft LG dat deze nog ontwikkeld moet worden en dat dit geen prioriteit heeft. *zucht*…

 2. Henk Schaap

  Bij mij werkt Parallels Desktop niet meer (versie 6.0.12094 – gedateerd 13 juli 2011). Bij check update wordt aangegeven dat dit de laatse versie is.
  Henk

Reageer