Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

8 responses to “iPad met jailbreak; nieuwe iBooks werkt niet! [update]”

 1. Pierre

  Ik zie aan de update dat je al gemerkt heb dat je wat snel schrok. Dit had inderdaad alleen betrekking op elektronische boeken mét DRM in iBooks. Aangezien wij Nederlanders nog geen boeken kunnen kopen via iBooks is de kans redelijk klein dat je er tegenaan loopt. En de fix bleek niet moeilijk te zijn zo te zien omdat die er al binnen 24 uur was. Relax…. 🙂

 2. Pierre

  Je bedoelt dat er boeken waren die je zó graag wilde hebben dat je ze met een US iTunes account bent gaan aanschaffen in iBooks? Wauw. Dat is inderdaad nieuws voor mij.
  Ik koop wel elektronische boeken bij Amazon in de VS, maar dan ook alleen omdat ik zeker weet dat ik daar de DRM vanaf kan halen als dat nodig is (om op een ander platform te lezen, *niet* om verder te verspreiden!).

 3. Anneke Jongebreur

  @Sjeltur. Is er al een mogelijkheid om DRM eraf te halen bij gebruik van een IMac? Ik weet hoe het moet in Windows.

 4. Sjeltur

  Hoi Anneke,
  Er zal vast wel iets mogelijk zijn in combinatie met Python.
  Sinds de komst van BlueFire en Txtr is het mogelijk om drm boeken te lezen op de iPad, vandaar dat ik het ‘drm vrij’ maken nu minder interessant vind.

 5. Anneke Jongebreur

  Voor mijzelf niet zo belangrijk, want ik heb win7 via bootcamp op mijn Imac. Maar ik was benieuwd of het al bestaat voor Mac.

 6. graart

  Als ibooks niet meer werkt volg dan deze link:

  iBooks ‘Configuration Error’ can be Fixed Using These Simple Steps – iPhoneHelp

Reageer