Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “iPad muziek te zacht? Volumegrenzer aanpassen!”

 1. Henk

  Telkens wanneer ik m’n Ipad aanzet, of als ik hem even niet gebruik gaat het code slot erop.
  Dit kan ik niet veranderen in Algemeen-Automatisch slot.
  Balkje blijft grijs.
  Hoe kom ik van het codeslot af?

 2. Wiersma

  Ik heb even een vraag die jullie misschien weten. Ik heb op mijn iPad muziek gedownload. De 1e albums ging goed maar nu blijft die hangen bij ‘verwerken’ gisteren nog even een enkel nummer geprobeerd Resultaat zelfde. Het lijkt in 1e instantie goed te gaan. Het nummer wordt ook wel gedownload maar daarna stopt het bij verwerken. Hebben jullie een idee?
  Groet

  Henk Wiersma

 3. Bert

  Het geluid van mijn ipad3 is te zacht ,ondanks het feit dat ik hem op maximale sterkte heb staan.
  Ik heb ook een nieuwe ipad mini waarvan het geluid veel sterker is.

  Graag uw reaktie of advies.

Reageer