Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

17 responses to “iPadNewbie; vijf simpele trucs voor je iPad”

 1. iPadNewbie; vijf simpele trucs voor je iPad | Appleweetjes

  […] vijf simpele trucs voor je iPad nov032012 Geef commentaar Geschreven door MijniPad.net // Bron: […]

 2. Marij

  Dank voor deze trucs. Fijn om te weten. Ik heb een vraag wat de eerste truc betreft:

  Als je een betaalde app, die je hebt geïnstalleerd toen deze tijdelijk gratis was, verwijderd blijft die dan voor jou gratis bij herinstalleren?

 3. Anneke

  @marij. Even syncen met itunes en daar staat ie dan in en blijft je eigendom.

 4. Mary

  Ik heb een nieuwe iPad gekocht,Apps via iCloud overgezet ,maar nu werken er een paar niet goed meer. Oude iPad toen maar gesynchroniseerd met computer, App die niet werkte verwijderd van de nieuwe, en de nieuwe iPad toen gesynchroniseerd , maar de Apps zijn niet terug. Help!

 5. Mary

  Dit heb ik gedaan, maar nu ben ik van een spelletje alle resultaten kwijt,en moet weer helemaal opnieuw beginnen, ……

 6. Mary

  Duurt zijn reserve copie terugzetten uren?

 7. Anneke

  @mary. Dat ligt aan de hoeveelheid van apps/films/boeken etc. Maar dan heb je wel alles weer goed. Maar uren is een beetje veel. Volgens mij moet het binnen een half uur klaar zijn.

 8. Anneke

  Om favorieten zichtbaar neer te zetten op de grijze balk in safari doe je het volgende: klik op systeemeigenschappen(grijze wieltje), ga naar safari in de linker kolom en klik deze aan. Kijk dan in de rechter kolom en zorg dat “Toon bladwijzerbalk altijd ” aanstaat (blauw).
  Als je nu een site wilt bewaren in safari heb je nu o.a. de mogelijkheid om deze op de grijze balk te plaatsen en in de icoon linksboven (het opengeslagen boekje).
  Grijze balk =bladwijzerbalk . Je staat op : https://www.mijnipad.net . Kies nu linksboven de icoon pijl naar rechts, kies bladwijzer, maak er een duidelijke naam van bv MijnIpad en zorg dat onderaan het kadertje bladwijzerbalk is geselecteerd en kies Bewaar. MijnIpad staat nu op de balk. Als je op een andere site bent kan zo dus makkelijk naar je favoriete site door in de balk erop te klikken.
  De balk kan ook nog op abc gezet worden, maar dat komt een andere keer.

 9. Margo van den Berg

  Handige tips!
  Wat ik onhandig vind: iemand anders heeft mijn Ipad helemaal geinstalleerd; is dus ook eigenaar van de apps. Ik kan geen update doen, dus heb ik de app verwijderd. Toen naar de appstore om opnieuw aan te schaffen, maar wat schetst mijn verbazing: ik kan alleen nog maar een update doen.
  Hoe kan ik de oude eigenaar verwijderen?

 10. Margo van den Berg

  Ik sta al als enige eigenaar. Ik zie nergens het account van de ‘oude’ eigenaar.

 11. Margo van den Berg

  Ik was zelf toch niet zo handig geweest met verwijderen. Nu is het wel gelukt. Dank je wel voor je support

Reageer