Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

11 responses to “iPhoto, verander de naam van je verslag!”

 1. Martine

  Hooi,

  Ik zie de afbeelding die bij dit stukje zit,
  En die heb ik al vaker gezien, maar is dat iets van iPhoto dat je je bestanden zo ziet ‘staan’ op een soort glazen plank?
  Want ik vind het er erg cool uitzien.

 2. Frans

  Heb nog probleempje gezien met verslagen (werkte eerst wel trouwens). Ik heb een verslag gemaakt op de iPad en die kan ik zien op de iPhone op de plank. Er zit een wifi-teken op en een rood lint, wat betekent dat het gezien kan worden, maar niet kan worden gewijzigd. Probleem is dat ik hem nu ook niet meer kan openen. Heb verscheidene nieuwe gemaakt en op beide devices. Probleem zowel op iPad als op iPhone.

 3. Frans

  Doe ik. Ik zoek al 2 dagen en ik zal het vinden. Maar waarschijnlijk pas met de versie 1.0.1 🙂

  1. Jorgen

   Hoi allemaal.

   Is het jullie al gelukt met het openen van de fotoverslagen op een ander device.
   Lukt mij namelijk ook niet.

 4. Marjolein

  Leuke app idd iPhoto. Ben bezig een verslag te maken van mijn vakantie foto’s. Heeft 1van jullie hoe mijn verslag van een rood lint voorzie,zodat hel bekeken kan worden maar nier meer gewijzigd kan worden. Ik kan het nergens vinden hoe het moet

 5. Esther

  Delen dus een koppeling maken lukt mij ook niet krijgt steeds fout melding en dat ik het later maar moet proberen, wat doe ik fout? Het kan toch niet aan mijn nieuwe iPad liggen ? HELP

 6. Esther

  Het lukt mij maar niet om verslagen te delen. Iedere keer een foutmelding en de mededeling dat ik het later moet proberen.
  Ik heb een nieuwe ipad. (3 weken oud) en versie 1.0.1 iphoto.
  Doe ik iets fout of ligt het aan iphoto??
  Help want inmiddels ben ik radeloos.

Reageer