Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “iTunes; kijk uit met je schijfruimte!”

 1. Serena

  Yep, ik was ook ineens 300 gb kwijt!!!

 2. Roger

  Beste Sjeltur,

  Precies waar ik nu mee worstel! Echter mijn vraag is nu, als ik nu alleen kies voor de verwijzing en niet voor de kopie, hoe zit dat dan met mijn sync. naar de iPad? Stel ik wil bij het synchroniseren een bepaalde film op de iPad zetten, en ik heb alleen maar de verwijzingen in iTunes staan, gaat dat dan wel goed komen?

  Ik verneem het graag!
  Groeten en wederom dank voor deze bruikbare tip!
  Roger

 3. Sjeltur

  Hoi Roger – ik werk nu alleen maar met de verwijzingen en heb geen problemen!
  Ik vraag me wel af hoe het gaat als je 1 van de 2 locaties gaat deleten….
  Lijkt me wel verstandig om de iTunes folder leeg te maken….Te onthouden wat erin stond….en nadat je de instelling hebt verandert; alles weer naar iTunes te slepen (wat nu dan een koppeling gaat maken).

Reageer