Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

9 responses to “JailbreakMe.com is nu beschikbaar….!”

 1. Anneke Jongebreur

  Net de JB gedaan en een wallpaper gedownload. Maar ik kan die nergens terugvinden. Iemand enig idee?

 2. Anneke Jongebreur

  Het is gelukt. Winterboard via cyndia binnenhalen. Dan op je ipad naar instellingen, je ziet dan links dat winterboard erbij gezet is. Klik aan, ga naar themes en daar stond de wallpaper die ik eerder had binnengehaald maar kwijt was.

 3. Nick

  Op jailbreakme.com staat daar geen freee ma iets in het rood dus zeg heo k moe jailbreake

 4. Sven

  Ik vindt cydia te gek

 5. Luca is cool

  Ik heb ooit mijn ipod met redsnow gejailbreakt maar als ik hem toen uitzette werkte safari niet meer

  Ik denk dat iPad en ipod dezelfde soort jailbreak hebben
  Maar is dit dat met het uitzetten ook met jailbreak.me?

 6. David

  Ik wil graag jailbreake

Reageer