Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

6 responses to “Meerdere accounts; bij updates niet meer wisselen”

 1. Weerz

  Same here, so your not alone 😉

 2. Weerz

  Op de ipad jailbraik 4.2.1 prima :d

 3. Simon

  Wat mij recentelijk wel was opgevallen, was dat je bij meerdere NL Accounts nu ineens wel moest uitloggen om vervolgens opnieuw in te loggen.

  Vroeger kreeg je een PopUp met de betreffende Account en het verzoek tot invoeren van Wachtwoord, maar tegenwoordig staat in deze PopUp je eigen account en moet je eerst fysiek uitloggen alvorens te updaten.

 4. Taco Bergsma

  Ook ik heb een Nederlandse en een amerikaanse account. Deze hebben wel een verschillend mailadres als login.

  Nu loop ik tegen het probleem aan dat als ik mijn (Nederlandse) Apps wil updaten er een popup verschijnt met de Amerikaanse login. Ik kan deze niet veranderen omdat ik alleen het wachtwoord kan invullen. Inloggen op m’n Amerikaanse account heeft tot gevolg dat hij ook van land wisselt in de store.

  Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, uitloggen en opnieuw inloggen, iPad uitschakelen en opnieuw aanzetten. Maar niets helpt. Iemand een idee hoe ik dit kan veranderen? Hopelijk heeft iemand een oplossing want updaten gaat nu niet meer.

Reageer