Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

7 responses to “Mijn – niet originele – kabel voor de iPad”

 1. Marij

  Ik heb met de originele kabel ook een aantal keren gezien dat er “opladen uit” bij stond. Dat was wanneer ik de iPad aan de PC koppelde. Ik dacht dat het een mogelijkheid was om het opladen stil te zetten, omdat je bijv alleen maar iets van de PC wilde kopieëren naar de iPad.

 2. Patrick

  Nou, PostNL is allang geen 43 cent meer hoor, en ik denk dat het pakje, ook al past het door de brievenbus, toch meer dan 20 gram weegt…

 3. Henk Schaap

  Ja, ik heb ook enkele van deze ‘onbruikbare’ kabels. En ook de officiële kabels werken lang niet altijd goed. De beste resultaten heb ik tot nu toe met kabels (ook lange) van het merk Griffin.

 4. Hannie

  Ik ben er ook ingetrapt. Gaat gewoon erg langzaam, plus dat ik geen geluid heb als ik een spelletje doe tijdens het opladen met die lange kabel.

 5. Wim

  Lange tijd geleden heb ik ook zo kabel-setje aangeschaft bij groupdeal voor de boot en nog niet uitgeprobeerd. Meteen uitgeprobeerd, de kabel is goed, hij laad goed bij. Nog een keer lezen: extra lange kabel en een houder voor de iPhone. Nee ik heb een andere aanbieding bij groupdeal gehad. Namelijk deze:
  €0 ipv €21,95 – GRATIS oplader voor iPhone/iPad/iPod! Handige connection cable van 2 meter + netstroom of auto-adapter.

  Het kan verkeren 😀

 6. Wim

  Kleine aanvulling: de oplader en de autolader is slechts 5v en 1000ma. Dus niet geschikt voor de Ipad. Gebruik ze wel voor mijn oude HTC telefoon, aangezien ik geen Iphone heb. Beetje bekocht, edoch de 2 meter kabel is goed.

Reageer