Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “Mijn nieuwe cover; Smart Cover (PRODUCT) RED”

 1. Sofie

  Wel, om je een beter gevoel te geven, geniet van deze gratis APP tip – Voorwaar en oprecht, de APP is geweldig en dat meen ik echt.
  Hoop dat je fan bent van Kung Fu Panda (2) – Zoja, download Kung Fu Panda 2 Langste Staarwedstrijd Ooit.
  De App is compatible met iPohone, iPod touch en iPad.
  En bovenal GRATIS!

 2. hummel

  een paar mooiere fotos van de cover zou nice geweest zijn 😉
  ik heb persoonlijk de zwarte lederen smartcover (gratis gekregen van apple) 😉

 3. Lennard

  Ik heb ook een dergelijke smartcover voor een mooie prijs gevonden. Ik weet niet of het een originele is, maar ik had het gevonden bij ipadgoods.nl. Ik zoek nog een groene maar ik wil er geen 40 euro of meer voor uitgeven.

Reageer