Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “MijniPad.net; 2011 – een kleine terugblik”

 1. Albert

  Hoi Sjeltur,

  Je terugblik is leuk om te lezen dat het goed gaat met je site.
  Ik volg site sinds mijn Ipad aankoop in september 2010. Ik had geen Apple ervaring en ik heb geen smartphone. Dus ik had best moeite met de Ipad als je alleen Windows gewend bent. Jouw site heeft veel geholpen met mijn vragen ,maar ook zeker met de ontdekking van de mogelijkheden.
  Nu is geen dag dat ik de Ipad niet gebruik,prive en zakelijk. Sterker nog, er zijn dagen bij dat ik niet voor de PC zit want ik heb al een Ipad.
  Ik wilde gewoon even laten weten dat je leuke site hebt met handige, nuttige en ook nutteloze adviezen. Kan niet wachten op de Ipad 3.

  Groetjes Albert

 2. Jellina

  Allereerst de beste wensen!
  Ik ben ook een trouwe lezer en volg je dagelijkse tips, bevindingen en andere interesante artikelen dagelijks via flipboard op de iPad of iPhone. Voor mijn ook een terugblik want ik ben in een jaar tijd helemaal Apple minded geworden en heb veel aan je tips gehad!
  Dus alsjeblieft blijf vooral doorgaan 🙂

 3. Bert

  En ook uit België lezen we vlotjes mee 😉

  keep up the good work !

Reageer