Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “MijniPad.net; brand en nieuw”

 1. Karen

  Zoiets heb ik 9 jaar geleden ook meegemaakt. Wat een vreselijke geur hangt er nadien in de kamer. Mijn allereerste computertje en hup, dankzij een kortsluiting in de priezenblok ( blok waar verscheidene apparaten in gestoken kunnen worden) geen computertje meer. Langs de ene kant jammer va je pc, maar langs de andere kant… Ik zou ook voor iMac gaan als er kortingen zijn 🙂 Mediamarkt haalt de laatste weken blijkbaar vaak zo’n stunts uit..

  Geniet van je iMac! En ondanks dat ik er geen baat bij heb, ben ik toch benieuwd naar de artikels over iPad en iMac 🙂

 2. Serena

  Gefeliciteerd!!!

 3. Guido

  Erg benieuwd naar je ervaringen, door de iPad ben ik ook enthousiast geworden over Apple. Zie alleen nog tegen op om de vertrouwde pc aan de kant te zetten en zoals je schrijft weer overnieuw te beginnen.

 4. Stuart

  Ja ja mijn volgende wordt ook een Apple , maar met die actie bij mediamarkt was ik er van overtuigd dat die korting niet zou opgaan voor de Mac.
  Ik dacht dat Apple die korting niet zou toestaan, jammer voor mij maar ik ben heel blij voor jou

Reageer