Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “MijniPad.net meest gebruikte Apps [1-5]”

 1. Ravi

  Wat dacht je van Blogsy? Ideaal als je een weblog op je ipad wilt bijwerken! Of het verslavende en mooie spelletje CollisonEffect of JewelCraft? En natuurlijk naast Azul en WordFeud ook:
  AirVideo ( streamen vanaf pc)
  ePrint (afdrukken op HP printer),
  DisplayLink (als tweede scherm),
  z@ppelin (voor de 2-jarige),
  HelloBaby (om te weten wat er momenteel in de buik van mijn vrouw gebeurt), TennisApp (voor live standen van tennis wedstrijden),
  500px (ter inspiratie)

  1. Sjeltur

   Leuk lijstje en zeer herkenbaar. Zal de games even opzoeken.
   Blogsy gebruik ik ook regelmatig voor posts op MijniPad.net!

   Ik ben verwend met 2x 22″ schermen, dus DisplayLink is voor mij niet nodig.
   Voor printen maak ik gebruik van een programma op mijn iMac, IDEAAL; https://mijnipad.net/met-je-ipad-een-print-maken-op-je-mac/

   1. Ravi

    Displaylink gebruik ik als tweede scherm bij mijn 10″ minilaptop/ notebook. Hiermee verdubbelt gelijk het screen real estate 🙂

 2. Weegschaaltje

  Hallo sjeltur ik ben bij toeval op je site gekomen. Ik vind het leuk veel te leren over de ipad. Ben er razend enthousiast over en zit bijna niet meer achter mijn laptop. Maar moet nog zoveel leren en ik hoop ook iets van jou op te steken. Schrik niet ik ben 72. Maar wil toch nog alles weten wat ik nog kan leren. Veel suces en elke morgen kijk ik even op je site. Groetjes

  1. Sjeltur

   Heel leuk om te horen…!
   Er staan veel tips en trucs op MijniPad.net en de oudere artikelen komen weer voorbij op (Archief)Woensdag!

   Maar mochten er vragen zijn; ben ik ook altijd te bereiken op admin@mijnipad.net!

   Nog veel leesplezier!

Reageer