Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

7 responses to “MijniPadScreen; Splashtop – speelt Flash op mijn iPad!”

 1. Sibille

  Heb ik ook al een tijdje, deze gebruik ik dikwijls om naar film te bekijken in bed en zo met ik ze niet op mijn iPad te zetten

 2. Gerald

  Ik heb het programma net ook geinstalleerd op m’n iPad en MacBook. Helaas krijg ik niet meer dan een zwart scherm te zien. Ik moet er wel bij vermelden dat ik Lion gebruik, dus het zou wellicht daar mee te maken kunnen hebben.

 3. Sjeltur

  Ik heb nog even op de site gekeken….ik heb op één plek gevonden dat het alleen nog maar met Leopard werkt. Waarschijnlijk moet je dus nog even geduld hebben.

 4. Anneke

  Gelijk gedownload en er mee gespeeld. Omdat ik via het prg Crossover een bridgeprogramma speel op de Mac was het leuk dit nu ook op de ipad te kunnen krijgen. Een kleinigheid: toen ik terug wilde op mijn imac was de achtergrondafbeelding verdwenen.

 5. Joost

  Is er ook een app waar je rechtstreeks op je iPad flash kan gebruiken?? Heb geen Mac alleen een gewone pc en een iPhone en regelmatig bijvoorbeeld een link naar een filmpje oid waar je flash voor nodig hebt… (vind het een beetje omslachtig om op me iPad via me pc iets te bekijken)

 6. Irene

  Hoi,

  je post is al van even geleden maar toch een vraag:
  Ik ben sinds vandaag ook aan het spelen met Splashtop en ik vind het echt top!
  Op de bank wat computeren op mijn ipad, echt super handig!
  Het enige wat ik nu niet voor elkaar krijg is het geluid.

  Als ik een liedje van mijn externe hardeschijf wil luisteren en hem aanklik op de pc dan speelt hij het liedje over de boxen.
  Ik heb in de instellingen een vinkje aangeklikt zodat de boxen nu gemute worden als ik dat zelfde liedje over mijn ipad via splashtop wil afspelen.
  Nu zie ik op mijn ipad de mediaplayer verschijnen en hoor het nummer niet meer over de boxen, dus de mute werkt..

  Alleen hoe krijg ik het nummer nu te horen op mijn ipad?

  Krijg het niet voor elkaar..

  Ik hoor het graag van je!

  Groet,
  Irene

Reageer