Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

5 responses to “MijnReactie op uitlating van KPN directeur”

 1. Anneke

  Ben het helemaal met je eens. Ze willen je zo snel en lang mogelijk als klant.
  Ik wens je hierbij fijne feestdagen met je gezin en net zoveel succes en nieuwtjes als dit jaar. Je mag trots zijn op deze site. Als ik mensen help met hun ipad zet ik deze site zo snel mogelijk op het beginscherm.

 2. Sjeltur

  Hoi Anneke, DANK JE!
  Jij natuurlijk ook hele fijne Feestdagen gewenst!
  En dank voor de complimenten; dankzij deze reacties, blijft mijn (duidelijk, uit de hand gelopen) hobby leuk om te doen!

 3. EL Nino

  Belachelijke uitlating inderdaad, sowieso blij dat ik bij vodafone zit. Beetje zelfde idee als dat bridgestone banden ferrari een rekening stuurt omdat de banden zo hard slijten…

  By the way keep up the good work!

 4. Ro8st3r

  Ik ben een beetje tweeslachtig met mijn mening. Allereerst denk ik dat het belachelijk is dat een directeur zich kwaat maakt over meer omzet en meer klanten. Je gaat de autofabrikanten toch ook geen wegenbelasting laten betalen?! Ze bieden een faciliteit en die moet je aan innovatie onderhevig laten zijn. Met alleen de vaste telefoon gaat KPN het niet redden. Misschien is het omdat marktwerking nog een beetje nieuw is voor KPN…

  Echter, naar Apple kijkend, kan ik mij nog een heftige discussie herinneren dat Apple geld wilde verdienen aan elk abonnement wat in-app verkocht wordt, tja, als je zo denkt, en overal aan wil verdienen, dan zou ik zeggen, innoveer (lees:betaal) dan ook daar in mee.

  Verder, mijn complimenten voor je site! Van alle ipad sites, vind ik deze tock echt het prettigst. Al kan ik binnen in een artikel de knop van volgend en vorig artikel nog niet vinden 😉

  Groeten!

 5. Ro8st3r

  Excuus, knoppen toch gevonden! 😀

Reageer