Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “MijnTweet; bijschrift op je foto’s, TitleFx, gratis”

 1. De Zeevrouw

  Dag Sjeltur,

  Dank voor je tip. Ik kijk regelmatig op je site. Vind je stijl en aanpak leuk.

 2. Cabriol@

  Ha Sjeltur,
  Mijn baken, mijn leidraad, mijn gids voor de iPad. Je blog ‘ist hervorragend!’ En helpt me om de meuk van het goede te scheiden. Maar nu ben ik toch ff zoekend: ik lees het blog van http://www.motoravonturist.nl en die heren kondigen aan dat ze hun foto’s van komende motorvakantie gaan delen via o.a. Instagram. Kan ik dat veilig downloaden, haal ik geen reclamesite binnen en welke App kan ik daar veilig voor gebruiken? Sjeltur…HELP!
  Groet,
  Cabriol@

 3. Sjeltur

  Hoi Cabriol@,

  WOW, dank je wel voor deze vleierij!

  Die heren van Motoravonturist.nl hebben er een leuke site van gemaakt en die foto’s zien er ook zeer goed uit.

  Instagram is zeer goed te vertrouwen en heeft, tot nu toe, ook nog geen rare reclame etc erbij.

  Voor app; kom ik met één die ik hier wel ZEER mooi voor vind!
  Download de app Flipboard en ga daarna naar de volgende site. Die kun je dan bewaren en dan heb je de foto belevenissen in een mooi fotoboek tot je beschikking! De foto’s langer indrukken geeft de mogelijkheid tot bewaren.

  Ik ben benieuwd of je het leuk vindt!

  De site is, na downloaden van Flipboard; http://flip.it/FpuUN

 4. Janus de Visser

  Hoi Sheltur en Carbiol,

  Dank voor complimenten heren, stellen we zeer op prijs. We doen ons best met MotorAvonturist. Als het goed is hebben we alles zo ingesteld dat de Instagram app niet eens nodig is om ons ‘live’ verslag te volgen. Naast Twitter en Facebook komt het allemaal op site en wel hier: http://www.motoravonturist.nl/live

  Cabriol, leuke site heb je!

  Met vriendelijke groet,

  Janus

Reageer