Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

4 responses to “MijnTweet; je eigen Moog…voor maar 79 cent!”

 1. Erik

  Bedankt voor de tip, ik ben weliswaar geen ervaren synth- of toetsenist maar dit is echt veel te leuk, ben echter benieuwd of ik de iPad kan aansluiten op de iMac om zodoende deze geluiden in GarageBand op te nemen, weet iemand of dat ‘zomaar’ gaat?

 2. Erik

  … En laat ik nou net zo’n kabeltje rond hebben slingeren… Werkt als een zonnetje dus niet alleen een leuke nieuwe functie, kan het ook nog opnemen en mixen in GB!

 3. Sjeltur

  Dan ben ik heel benieuwd wat je er van gaat maken…!
  Dus, mocht je het willen delen, dan hoor ik het graag!

Reageer