Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “MijnTweet; leuk color matching spel ‘Link Gugl’ gratis”

 1. wa v uffelen

  hallo ik kijk veel op deze site naar tips
  nu heb ik een vraag ik kijk graag films onderweg dus zet ik mijn films om met handbrake nu is itunes geupdate dat eigen video,s homevideo van is gemaakt in plaats van films en ze apart staan als ik nu een film op mijn ipad zet dan gebeurd het regelmatig dat de midden in de film word afgebroken daar heb ik nog nooit last van gehad het lijkt er dan ook op de apple dit met opzet doe ???klopt dit
  nu doe ik het volgenden ik zet mijn films om met handbrake en zet ze in een anderen map en zet de films dan via itools op mijn ipad 2 dit gaat al beter maar het komt nog soms voor dat de film word in het midden word af gebroken als ik de film weer op start kan ik hem iets veder verschuiven en kan de film weer veder zien ik heb dit op 2 ipads2 het zelfde als dit daar apple komt dan koop ik nooit geen ipad meer graag wil ik weten wat ik hier tegen kan doen en of er nog meer mensen dit probleem heeft bvd

 2. wa v uffelen

  beste Sjeltur

  ik heb 200 films om gezet met handbrake en deze films heb ik ook allemaal zonder problemen kunnen kijken op onze ipads 2 maar toe de nieuw update van itunes en de films bij de homevideo werd gezet kwamen de problemen en de ipad2 naar 6.1 gezet kon ik ineens een aantal films niet meer kijken bij het opstarten van de films brak die de film al af of ik kon de film een stuk kijken en brak die als nog de film af ik gaat dan kijken of ik ze met een ander progamma om kan zetten met ondertitel handbrake werkte altijd goed en was een makkelijk progamma om de films om te zetten ik denk aan het progamma AVS video Conventer om de films naar m4v
  ik hoop dat er ook anderen mensen hier op reageren of ze het zelfde probleem hebben met een film kijken op een ipad

  met vriendelijke groet
  Wim v Uffelen

Reageer