Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

3 responses to “MijnTweet; leuk puzzelspelletje tijdelijk gratis”

 1. wannabe

  Echt heel leuk om te zien hoe oude spellen nieuw leven word ingeblazen 🙂

 2. Weegschaaltje

  Is niet gratis hoor. Jammer

 3. Sjeltur

  @Wannabe – en vooral dat er steeds nieuwe ‘versies’ van komen…. deze met auto’s had ik nog niet eerder gezien…

  @Weegschaaltje – tja – ik heb hem toch echt gratis binnen gekregen… 😉
  Jammer genoeg weet ik nooit hoe lang ‘tijdelijk’ is.
  We hebben op MijniPad.net 1x gehad dat ik een gratis app had – binnen 5 minuten een bericht had geplaatst en BINNEN EEN HALF UUR kreeg ik al bericht van lezers dat hij weer terug was naar ‘betaalde versie’.
  Gelukkig komen er nog genoeg andere weer voorbij….toch…?? 😉

Reageer