Article written by

Sjeltur Widsick; liefhebber van de iPad, mist in het aanbod van iPad websites "de persoonlijke noot". En daarom begonnen met MijniPad.net! Is altijd op zoek naar tips - nieuwe apps en ideeën; admin(@)mijnipad.net

7 responses to “MijnTweet; leuke muziek app, Tabletop, is tijdelijk gratis.”

 1. Truus

  Sorry als ik het op de verkeerde plaats post, ik denk het haast wel, maar ik ontdekte vanmorgen zo’n leuke app, gratis en het is genaamd Planetary.
  Hij gebruikt je muziek, die je op de iPad hebt staan en met de instellingen kun je ook leuk stoeien. Ik ben er eerlijk gezegd een beetje verslaafd aan.

 2. Sjeltur

  ….maar dan gaat hij alleen die ene artiest shufflen, die geselecteerd is.
  Kan ik niet ALLE nummers shufflen?

  1. Truus

   Zover als ik er al mee gespeeld heb, kun je ook op afspeellijst shufflen. Ik heb b.v de Genius afspeellijst en de iPad afspeellijst en die shuffled hij gewoon.

 3. Sjeltur

  Aaah, ik eigenlijk nooit met playlists.
  En shufflen op alles, zonder playlist, kan blijkbaar nog niet (van de homepage);

  We limit the display to one letter of the alphabet or one playlist at a time to make sure the performance is good and the framerate is high. That said, if you want to display all your artists at once you can create a big playlist in iTunes and display that using Planetary. With very large collections this might cause instability and crashes resulting to low memory, but it’s worth a try!

 4. Truus

  Ja dat had ik ook gelezen en ik kan me er ergens ook wel iets bij voorstellen, het zal wel het één en ander van de iPad vragen.

Reageer